Maatschappij 36 Artikelen

Wings of Support helpt 24.866 kinderen in 16 landen

Gepubliceerd

3 Jul, 2018

Het Wings of Support jaarverslag over 2017 laat indrukwekkende cijfers zien. Ongeveer honderd vrijwilligers hebben in 16 landen 24.866 kinderen geholpen. Zij deden dat binnen 86 projecten, op het gebied van onderwijs, opvang en medische hulp. Donateurs en sponsoren stuwden de inkomsten op naar een recordhoogte van meer dan 700.00 euro.

De band tussen de stichting Wings of Support (WoS) en KLM is hecht. Het waren KLM-medewerkers die in 1998 aan de wieg stonden van deze onafhankelijke organisatie, en de activiteiten worden nog altijd volledig gedragen door KLM-vrijwilligers. Daarnaast is KLM officieel partner van WoS voor de komende drie jaar: het biedt financiële steun, deelt kennis en helpt mee om de activiteiten van de stichting onder de aandacht te brengen.

KLM-bestemmingen

Het doel van Wings of Support is om kinderen, in diverse landen waar KLM naartoe vliegt, te helpen op het gebied van onderwijs, opvang en medische hulp. Uit het zojuist verschenen jaarverslag over 2017 blijkt dat de stichting daar vorig jaar uitermate goed in is geslaagd. Behalve over de hierboven genoemde cijfers valt in het jaarverslag van alles te lezen over de projecten van WoS, zoals after school programma’s en de aanschaf van vervoermiddelen. Een uitgebreide infographic brengt de facts & figures helder in beeld.

Meer ideeën?
Add your voice to the conversation

Gepubliceerd

11 Dec, 2018

0

Wat is jouw mening?
Aantal reacties:

Gepubliceerd

11 Dec, 2018

0

Wat is jouw mening?
Aantal reacties:

Gepubliceerd

22 Dec, 2017

0

Wat is jouw mening?
Aantal reacties:

Gepubliceerd

21 Apr, 2017

0

Wat is jouw mening?
Aantal reacties:

Boven